Als er gesloten RC's zijn wordt er een excasso voorstel klaargezet voor de intermediair voor de provisie afdracht.

Volg hiervoor onderstaande stappen:

Stap 1: Ga via de cockpit naar tabblad "Financieel/ADN" en klik op "Excasso"

Stap 2: Het excasso intermediair scherm wordt nu getoond. Selecteer een intermediair en selecteer de posten die in de batch moeten komen. Wilt u een regel verwijderen, markeer de regel dan en klik op "Verwijder regel".

Stap 3: Maak nu de excasso batch aan door op de knop "Maak excasso te klikken".

Er wordt nu een SEPA bestand aangemaakt wat u op een zelf gekozen lokatie neer dient te zetten. Dit bestand dient daarna ingelezen te worden in uw bankprogramma.

Een dag later is het geld van de rekening afgeschreven.

Zo wordt de provisie die per intermediair verschuldigd is overgemaakt.

Door middel van de knop "Haal oude SEPA op kunt u een eerder gemaakt SEPA bestand in beeld halen.

Door middel van de knop "SEPA opnieuw opslaan" kunt u het bestand op nieuw op een andere lokatie opslaan.