Als u wilt weten wat er nieuw is in de laatste Upgrade versie van uw pakket dan kunt u via het witte boekje links bovenin uw scherm naar "Wat is nieuw tonen".

U krijgt dan een overzicht te zien van een aantal nieuwe functionaliteiten en ook een linkje naar onze website waar alle nieuwe items in de Upgrade te vinden zijn.

Op onze website onder de knop "wat is nieuw" is dit ook te vinden: https://www.aiautomatisering.nl/support