Met Assu2Go heb je altijd en overal toegang tot je CRM! Je hebt zo toegang tot je taken en agenda, de meest actuele klant gegevens inclusief product informatie.

Bekijk volledige dossiers of navigeer eenvoudig naar het juiste adres via de Google Maps-integratie. Je staat direct in verbinding met je klant en ook met je collega's en we hebben zelfs een chatfunctie ingebouwd!

En het mooiste is... deze app zit gratis in je basislicentie van Assu!

Voordat je met deze geweldige app aan de slag kunt gaan dien je aan je systeembeheerder te vragen of hij of zij de server wil voorbereiden op het werken met de Assu2Go app.

Kijk op https://www.aiautomatisering.nl/installatie-app-service-op-de-server-va… voor meer informatie.