Het Dashboard is het hoofdscherm van het Klantportaal. Dit scherm is opgedeeld in drie stukken die we in drie afzonderlijke hoofdstukken zullen bespreken:

- Links: Opties binnen het Klantportaal

- Midden: activiteiten en producten

- Rechts: Actueel/nieuwsberichten

Rechts bovenaan het dashbord vind je de knop die je nodig hebt om een schade te melden.

Ook kun je met behulp van de knop "Voertuig doorgeven" wijzigingen op je autopolis(sen) doorgeven.

Staat er bovenaan in je scherm links een logo? Klik er dan op om naar de website van de adviseur te gaan.