Per product heb je de mogelijkheid om documenten te uploaden door middel van de knop:

Door op deze knop te klikken krijg je de mogelijkheid om door je bestanden te bladeren. Zoek het bestand dat je door wilt sturen en klik op "OK":

Als je op "OK" geklikt hebt wordt je afbeelding doorgestuurd naar je adviseur. Hij of zij gaat het bestand/afbeelding beoordelen en als het goedgekeurd wordt (lees hier alles over in de Assu® handleiding in het hoofdstuk "Klantmutaties") krijg je daar een melding van op je dashboard.

Het bestand/afbeelding kun je dan ook weer terugvinden bij de documenten van het betreffende product en bij je documenten.