Als alle instellingen voor het Klantportaal goed gevuld zijn kun je de inloggegevens voor het Klantportaal naar je klanten gaan sturen.

Ga hiervoor als volgt te werk:

Let op: een verzonden link voor een vergeten wachtwoord is 2 weken geldig!!!

Een gebruikersnaam en wachtwoord genereren voor al je klanten:

Ga via de cockpit naar het witte boekje en klik op "Instellingen":

Klik hierna op "Appviseurs" en je kunt onder tabblad "informatie" onderin het scherm door op "Genereer" te klikken een gebruikersnaam en wachtwoord genereren voor al je klanten:

Screenshot van versie 1.2620

Klik op 'Ja' op de melding die je krijgt en het systeem gaat de gebruikersnamen en wachtwoorden genereren.

Je krijgt hier 3 opties:

1: alles verzenden naar alle zakelijke en particuliere relaties

2: alles verzenden naar zakelijke en particuliere relaties die nog geen inloggegevens hebben gehad

3: alles verzenden op basis van een selectie (bijvoorbeeld alle particuliere relaties in een bepaalde plaats)

Een gebruikersnaam en wachtwoord genereren voor een geselecteerde klant:

Als het sjabloon voor het verstrekken van inloggegevens goed ingericht is kun je je klant een mail of brief gaan versturen.

Ga hiervoor op de relatiekaart naar tabblad 'Extra informatie' en klik op het envelopje met de groene pijl achter de gebruikersnaam:

De datum en tijd waarop de mail verzonden is wordt nu onder de gebruikersnaam getoond.

De mail is verzonden via je zojuist aangemaakte sjabloon.

Een gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw versturen voor een geselecteerde klant:

Als het sjabloon voor het verstrekken van inloggegevens goed ingericht is kun je je klant een mail of brief gaan versturen.

Ga hiervoor op de relatiekaart naar tabblad 'Extra informatie' en klik op het envelopje met de groene pijl achter de gebruikersnaam:

De datum en tijd waarop de mail verzonden is wordt nu onder de gebruikersnaam getoond.

De mail is verzonden via je zojuist aangemaakte sjabloon.