Welkom bij onze Klantportaal handleiding.

In deze handleiding kun je alles vinden wat te maken heeft met ons Klantportaal.

Met behulp van ons Klantportaal heb je altijd al je assurantieproducten bij de hand omdat je een online verbinding hebt. Je kunt het dus zowel thuis op je pc bekijken als onderweg op je tablet of smartphone,

Mocht je items missen in onze handleiding of zijn er dingen die niet duidelijk zijn....

Aarzel niet om via A.I. Servicedesk contact met ons op te nemen: