Bij het stukje "Actueel" rechts in het dashboard zie je een overzicht van actuele nieuwsberichten.

Deze komen daar op twee manieren terecht:

Zelf nieuwsberichten plaatsen:

Als je je eigen nieuwsberichten in het Klantportaal wilt zien doe je dit als volgt:

De nieuwsberichten kun je in Assu zelf inregelen via tabblad "Beheer" en dan de knop "Appviseurs Nieuwsberichten":

Klik hierop om naar het scherm te gaan waar je de nieuwsberichten kunt beheren:

Klik op "Nieuw nieuwsbericht aanmaken" om zelf een nieuwsbericht aan te maken.

Je dient in dit scherm ook een eigen afbeelding te uploaden.

De afbeeldingen die je plaatst worden automatisch geschaald naar het beste formaat zodat je geen rekening hoeft te houden met formaten.

Onderaan kun je een link naar een website toevoegen. Een werkende link begint altijd met https://www.

Bij "Beschikbaarheid" kun je aangeven of een nieuwsbericht altijd getoond moet worden, of het beschikbaar moet zijn tot een bepaalde datum of dat een bestaand nieuwsbericht historisch gezet moet worden.

Door middel van de knop "Nieuwsbericht bewerken" kun je een geselecteerd bericht aanpassen.

Moet een nieuwsbericht definitief uit de lijst verwijderd worden? Selecteer dan het juiste bericht en klik op "Nieuwsbericht verwijderen". Eenmaal gemaakte nieuwsberichten zijn via de "bewerken" knop aan te passen.

Automatisch nieuwsberichten laten plaatsen:

Als je geen nieuwsberichten inregelt zoals hier boven beschreven dan zal het Klantportaal zelf een overzicht genereren op basis van actuele online nieuwsbronnen.