In de documententegel vind je alle documenten terug die met de producten te maken hebben:

Klik op de documententegel en je zult in een scherm terechtkomen waar je al je documenten ziet staan:

Hier komen ook de documenten binnen waar voor de adviseur aangegeven heeft dat er akkoord gegeven moet worden. Als dat het geval is zul je zien dat er een gekleurd bolletje bij je documenten staat en je krijgt de mogelijkheid om akkoord of niet akkoord te gaan met het document in kwestie.

In dit scherm heb je twee mogelijkheden:

- zoeken op een document

- een document bekijken

Door bovenin het scherm bij "Zoeken" een gedeelte van een naam van een document in te voeren kun je zoeken op alle documenten die deze tekst bevatten.

Wil je een bepaald document bekijken? Tik op het juiste document en je krijgt het document in je scherm te zien.

Wil je het document delen? Klik dan op het icoontje rechts bovenaan je scherm om het document te delen.