Mutaties die door uw klant via de app doorgegeven worden (schade melding, aanpassing adres, doorsturen van een document) komen binnen in een scherm wat "Klantmutaties" heet.

Dit scherm vindt u bovenin het lint via tabblad "Algemeen" onder de knop "Klantmutaties".

Als u dit scherm opent ziet u alle klantmutaties die binnen gekomen zijn via de app.

Dit scherm heeft de volgende mogelijkheden:

Controleer wijziging:

Met behulp van deze knop opent u een geselecteerde wijziging.

Controleer wijziging:

Met behulp van deze knop verwijdert u een geselecteerde wijziging.

Wijzigingen verversen:

Met behulp van deze knop ververst u het overzicht met wijzigingen.

Open relatie:

Met behulp van deze knop opent u de relatiekaart van een geselecteerde wijziging.

Controleer wijziging:

Selecteer een wijziging en klik deze knop aan.

U krijgt nu een overzicht van meldingen van de relatie betreffende een product. Ook kunt u hier meegezonden documenten bekijken.

Onderin het scherm kunt u de melding accepteren of afkeuren.

Verwijder wijziging:

Door middel van deze knop kunt u een geselecteerde melding verwijderen.

Wijzigingen verversen:

Door middel van deze knop kunt u het overzicht verversen.

Open relatie:

Door middel van deze knop kunt u van een geselecteerde melding de relatiekaart tonen.

In de relatiekaart ziet u onderin bij de tabbladen de knop "klantmutaties". Onder deze knop ziet u alle klantmutaties terug van de relatie: