In Assu® kunnen nieuwsberichten worden aangemaakt voor de app via de cockpit onder het tabblad Beheer 🡪 Appviseurs nieuwsberichten.

U kunt hier zelf uw nieuwsberichten samenstellen, bewerken en verwijderen.

Voor het aanmaken van een nieuwsbericht is een aantal velden verplicht, namelijk de headerafbeelding, de titel, de schrijver, de datum en de berichtdetails.

Voor een eventuele doorverwijzing kan er een URL aan worden toegevoegd. Hierdoor wordt de knop “Lees meer” in de app zichtbaar.

Wanneer uw klant hierop klikt, wordt er doorverwezen naar de webpagina met de desbetreffende link:

Onderaan bij 'Notificatie sturen' kunt u een vinkje zetten als u wilt dat uw relatie een berichtje krijgt als er een nieuw nieuwsbericht beschikbaar is.