In de notitietegel van de app kan uw klant de notities inzien die zowel op relatieniveau als op productniveau zijn aangemaakt in Assu®.

De notities staan op de 'Notities tegel' die u terug kunt vinden aan de rechterkant van uw relatie, polis, hypotheek etcetera in Assu®.

Wanneer u wilt dat uw klant de notitie daadwerkelijk kan zien in de app, dan dient u in de notitie in Assu® de checkbox ‘Toon in Appviseurs/portaal’ aan te vinken.

De notities waarbij de checkbox niet aangevinkt staat, worden dan ook niet getoond in de app.

🡪

U kunt aan de notitie ook een bijlage hangen door op het tweede tabblad 'Bijlagen' op het groene plusje te klikken.

Door middel van 'Stuur bevestiging' kunt u uw relatie een mail sturen ter bevestiging van de zojuist gemaakte notitie.

Via het tabblad 'Taken' kunt u vanuit de notitie een taak aanmaken door op het potloodje te klikken.

Het onderwerp van de taak is standaard het onderwerp van de notitie. De bijlage is dezelfde als die van de notitie.