Om één of meerdere onderdelen uit een pakket te halen dient er een aantal stappen gevolgd te worden. Het onderdeel of de onderdelen worden vervolgens automatisch een losse polis.

Stap 1:  Zoek de relatie met de pakketpolis en open deze relatie.

screenshot versie 1.2620 ter illustratie

Stap 2: Via de polissentegel kunt u alle polissen van de klant zien. Deze tegel treft u aan de rechterzijde van de relatiekaart.

Ziet u deze tegen niet? Dan kunt u via het tabblad ‘Weergave’ - 'Polissen'  bovenin uw scherm de polissentegel tevoorschijn halen. Hier wordt uitgelegd hoe dit werkt.

Stap 3:  Open de pakketpolis via de polistegel (dubbelklikken) en klik op het tabblad ‘Onderdelen’. Hier treft u een overzicht van alle onderdelen binnen dit pakket.

Stap 4: Selecteer het onderdeel en klik op het rode knopje om de geselecteerde polis(sen) uit het pakket te verwijderen.

Stap 5: Klik op 'Ja' bij de melding.

De polis wordt grijs in het tabblad ‘Onderdelen’ van de pakketpolis en komt tevens als ‘losse polis’ in de tegel te staan.

Dit is de ‘Polissentegel’ op de relatiekaart aan de rechterzijde. Het onderdeel is nu een losse polis en staat niet meer gekoppeld aan het pakket: