Via het tabblad Weergave, bovenin het lint, kunt u verschillende tegels aanzetten op de relatiekaart, poliskaart, schadekaart etc. Welke tegels u kiest wordt onthouden door Assu® voor u als gebruiker.

Wanneer u in het vervolg een gelijke kaart opent, zullen de gekozen tegels automatisch worden geopend.

animated GIF van versie 1.2619 ter illustratie

De tegels geven altijd enkel informatie weer die gekoppeld is aan de huidige kaart. Hieronder staat een tabel met welke tegels op welke kaart te selecteren zijn.

Tegels

Dossierkaart

Relatiekaart

Poliskaart

Overige kaarten

Taken

X

X

X

X

Documenten

X

X

X

X

Notities

X

X

X

X

Agendapunten

X

X

X

Werklijst

X

X

X

Interesses

X

Polissen

X

Schades

X

X

Hypotheken

X

(behalve op pakketpolis)

Financieringen

X

Bancaire Producten

X

Abonnementen

X

De tegels ziet u altijd aan de rechterkant van uw scherm.

• als u tegels aanlegt voor relaties dan dient u dat voor zowel uw zakelijke als uw privĂ© relaties te doen.
  • als u tegels aanlegt voor polissen dan dient u dit voor zowel losse polissen als pakketpolissen te doen.

Ze zijn te vergroten door op het vierkantje rechts bovenin de tegel te klikken of door te dubbelklikken op de regel ervoor (vanaf versie 1.2618)

voorbeeld ter illustratie van versie 1.2618

Tegels sluiten doet u als volgt: ga naar tabblad weergave op de productkaart en sluit de tegel(s) die u niet (meer) wilt zien door er 1 keer op te klikken met de linker muisknop.

voorbeeld ter illustratie van versie 1.2618