Deze tegel is te selecteren op relatie- en poliskaarten en toont standaard alle actuele schades van de betreffende relatie of polis.

Door op de groen gemarkeerde knop rechts bovenaan de tegel te klikken maximaliseert u de tegel.

Groen plusje:        Voeg een nieuwe schade toe aan de huidige relatie of polis. Zie hoofdstuk "Schades" voor meer informatie over schades.

Geel potlood:        Open de geselecteerde schadekaart.

Rode knop:        Maak de geselecteerde schade historisch (de schade wordt dan grijs in het overzicht). Als deze al historisch is verwijdert u de schade.

XL knop:        Exporteer het huidige overzicht naar Excel®. Dit kan ook met de toetsencombinatie Ctrl + E.

Bliksem:        Toon ook historische schades. Klik nogmaals op deze knop om weer enkel de actuele schades te tonen.

Handje:        Hevel een schade over naar een andere polis in het dossier.

Boekje                        Geeft u de mogelijkheid een rapport van het type schadekaart te maken van de geselecteerde schade(s). Zie hoofdstuk 'Rapportages' voor meer informatie over rapportages.