De hypotheken-tegel is te selecteren op de relatiekaart en toont de actuele hypotheken waaraan deze relatie is gekoppeld.

Door op de groen gemarkeerde knop rechts bovenin de tegel te klikken maximaliseert u de tegel.

Groene knop:        Voeg een nieuwe hypotheek toe aan de huidige relatie. Voor meer informatie zie hoofdstuk 'Hypotheken'.

Geel potloodje: Open de geselecteerde hypotheekkaart.

Rode knop:        Maak de geselecteerde hypotheek historisch (deze wordt grijs in het overzicht). Als deze al historisch is verwijdert u de hypotheek.

XL knop:        Exporteer het huidige overzicht naar Excel®. Dit kan ook met de toetsencombinatie Ctrl + E.

Poppetjes:        Hiermee kunt u de hypotheek overhevelen naar een andere contractant. Voor meer informatie zie hoofdstuk 'Hypotheken'.