De hypotheken-tegel is te selecteren op de relatiekaart en toont de actuele hypotheken waaraan deze relatie is gekoppeld.

Door op de groen gemarkeerde knop rechts bovenin de tegel te klikken maximaliseert u de tegel.

Voeg een nieuwe hypotheek toe aan de huidige relatie. Voor meer informatie zie hoofdstuk 'Hypotheken'.

Open de geselecteerde hypotheekkaart.

Maak de geselecteerde hypotheek historisch (deze wordt grijs in het overzicht vanaf versie 1.2622). Als deze al historisch is verwijdert u de hypotheek.

Exporteer het huidige overzicht naar Excel®. Dit kan ook met de toetsencombinatie Ctrl + E.

Hiermee kunt u de hypotheek overhevelen naar een andere contractant. Voor meer informatie zie hoofdstuk 'Hypotheken'.