De financieringen-tegel is te selecteren op de relatiekaart en toont alle actuele financieringen onder deze relatie.

Door op de groen gemarkeerde knop rechts bovenin de tegel te klikken maximaliseert u de tegel.

Voeg een nieuwe financiering toe aan de huidige relatie. Voor meer informatie zie het hoofdstuk 'Financieringen'.

Open de geselecteerde financieringskaart.

Maak de geselecteerde financiering historisch (deze wordt grijs in het overzicht vanaf versie 1.2622). Als deze al historisch is verwijdert u de financiering.

Exporteer het huidige overzicht naar Excel®. Dit kan ook met de toetsencombinatie Ctrl + E.

Hevel de financiering over naar een andere contractant. Voor meer informatie zie het hoofdstuk 'Financieringen'.