De financieringen-tegel is te selecteren op de relatiekaart en toont alle actuele financieringen onder deze relatie.

Door op de groen gemarkeerde knop rechts bovenin de tegel te klikken maximaliseert u de tegel.

Groen plusje:        Voeg een nieuwe financiering toe aan de huidige relatie. Voor meer informatie zie het hoofdstuk 'Financieringen'.

Geel potlood:        Open de geselecteerde financieringskaart.

Rode knop:        Maak de geselecteerde financiering historisch (deze wordt grijs in het overzicht). Als deze al historisch is verwijdert u de financiering.

XL knop:        Exporteer het huidige overzicht naar Excel®. Dit kan ook met de toetsencombinatie Ctrl + E.

Poppetjes:        Hevel de financiering over naar een andere contractant. Voor meer informatie zie het hoofdstuk 'Financieringen'.