De bancaire producten-tegel is te selecteren op de relatiekaart en toont de actuele bancaire producten onder deze relatie.

Door op de groen gemarkeerde knop rechts bovenin de tegel te klikken maximaliseert u de tegel.

Groen plusje:        Voeg een nieuw bancair product toe aan de huidige relatie. Voor meer informatie zie hoofdstuk 'Bancair Product'.

Geel potlood:        Open de geselecteerde bancair productkaart.

Rode knop:        Maak het geselecteerde bancair product historisch (deze wordt grijs in het overzicht). Als deze al historisch is verwijdert u het bancair product.

XL knop:        Exporteer het huidige overzicht naar Excel®. Dit kan ook met de toetsencombinatie Ctrl + E.

Klokje:                Toont historische bancaire producten.

Poppetjes:        Hiermee hevelt u een geselecteerd bancair product/bancaire producten over naar een andere contractant. Voor meer informatie zie hoofdstuk 'Bancair Product'.