Algemene informatie:

Naast sjablonen kent Assu® ook rapportages. Waar sjablonen bedoelt zijn als communicatiemiddel zoals een brief of een e-mail zijn rapportages bedoelt als uittreksel of opsomming van data uit Assu®.

Voorbeelden van rapportages zijn polis- en productoverzichten van een relatie, schadeformulieren, SEPA mandaat kaarten maar ook facturen, herinneringen en aanmaningen zijn rapportages in Assu®.

De rapportages zijn te gebruiken via de knoppen Klantenkaart, Poliskaart, Schadekaart etc. vanaf de respectievelijke kaarten in Assu®.

Hieronder staat de plaats van de knop op het lint boven de relatiekaart aangegeven.

Nog een verschil met sjablonen is dat rapportages na gebruik niet aan te passen zijn voordat u deze uitprint.

Uw rapportages worden in een nieuw scherm getoond waar u ze vervolgens kunt starten:

In dit hoofdstuk komen de volgende items ter sprake:

- rapportages aanpassen

- een QR code op een rapport zetten

- een watermerk toevoegen/wijzigen in een rapportage

- een rapportage importeren

- een rapportage gebruiken

- het papiertype/paginagrootte instellen