Het papiertype (paginagrootte) wat u wilt gebruiken voor uw rapportage (A4, A3...) kunt u als volgt instellen:

Stap 1: Ga via tabblad "Onderhoud" naar "Rapportages"

Stap 2: Dubbelklik de rapportage die u wilt hebben of selecteer hem en klik "Rapportage wijzigen"

Stap 3: De rapport ontwerper wordt nu getoond

Stap 4: Klik op tabblad "Pagina" gevolgd door "Grootte" en dan kunt u hier bijvoorbeeld uw paginagrootte op A4 zetten:

Let er goed op dat u niet brief/letter kiest maar altijd A4. De andere maten zijn amerikaanse maten. Als u aanpast van letter/brief naar A4 en uw kader wordt rood: controleer dan of de marges goed zijn!