Op de diverse product kaarten kunt u rapportages gebruiken.

In onderstaand voorbeeld wordt getoond hoe u een rapportage vanaf de klantenkaart kunt benaderen:

Stap 1: Ga in de relatiekaart in het lint naar "Klantenkaart"

Stap 2: U krijgt nu een overzicht van alle klantenkaarten. Dubbelklik op de gewenste rapportage.

Stap 3: U krijgt nu de vraag of u hem direct opgeslagen wilt hebben. Als u dat wilt heeft u de keuze uit opslaan in PDF formaat of in Wod formaat.

Stap 4: We kiezen in dit voorbeeld voor PDF

Stap 5: U krijgt nu de rapportage te zien:

Stap 6: Klik op het kruisje rechtsbovenaan het rapportage scherm. Deze klantenkaart is nu klaar en hij staat ook in het docarchief van de relatie.

Dit soort rapportages kunt u vanaf iedere productkaart maken. In onderstaand overzicht kunt u zien hoe ze per product heten:

Product:

Benaming rapportages knop:

Relatie

Klantenkaart

Polis

Poliskaart

Schade

Schadekaart

Hypotheek

Hypotheekkaart

Bancair product

Bancair kaart

Abonnement

Abonnementscontract

Financiering

Financieringskaart

Bovenstaand voorbeeld nog een keertje in actie: