Als u bij ons een rapportage aangevraagd heeft krijgt u deze binnen per mail als een .REPXML bestand. Sla het op een duidelijke plek op en u kunt het bestand via onderstaande stappen in uw pakket importeren:

Stap 1: Ga in het lint naar 'Onderhoud' gevolgd door 'Rapportages'

Stap 2: U komt nu in het scherm waarin uw rapportages staan. Kies hier voor 'Importeer rapportage'

Stap 3: Blader in het volgende scherm door naar de map waarin het bestand staat en selecteer daar het bestand gevolgd door 'Openen'

Stap 4: Geef de rapportage een naam en houd rapport type 'Klantenkaart' aan en klik vervolgens op 'Opslaan'

*Er zijn meerdere rapporttypes, dit betekent dat als u op de relatiekaart een rapportage af wilt drukken u alleen klantenkaarten ziet. Zit u in een poliskaart? Dan ziet u alleen rapportages met rapporttype Poliskaart.

Zit u in een schadekaart? Dan ziet u alleen rapportages met rapporttype Schadekaart etc.

Beschikbare rapporttypes
- Abonnement                - Herinnering & aanmaning        - Opmerkingen                - Schadeanalyse
- Bancairproductkaart        - Hypotheekkaart                - Poliskaart                - Schadekaart
- Borderel Intermediar        - Inventarisatie                - Prolongatie                - Taken
- Factuur                        - Klantenkaart                - RC Intermediair
- Financieringskaart                - Notities                        - RC overzicht

Stap 5: Het bestand is nu opgeslagen. Als u nu naar een relatie gaat kunt u daar de rapportage opvragen via de knop 'Klantenkaart' in het lint.

Bovenstaande stappen zien er als volgt uit in actie: