De interesse-tegel is te selecteren op de relatiekaart en hier kunt u eenvoudig interesses van de betreffende relatie administreren. Bijvoorbeeld dat de klant geïnteresseerd is in een nieuw product of hypotheek.

Door op de groen gemarkeerde knop rechts bovenin de tegel te klikken maximaliseert u de tegel.

U heeft in dit scherm de volgende mogelijkheden:

Groen plusje:        Voeg een interesse toe aan de huidige relatie.

Geel potlood:        Wijzig de geselecteerde interesse.

Rode knop:        Verwijder de geselecteerde interesse.