De interesse-tegel is te selecteren op de relatiekaart en hier kunt u eenvoudig interesses van de betreffende relatie administreren. Bijvoorbeeld dat de klant geïnteresseerd is in een nieuw product of hypotheek.

Door op de groen gemarkeerde knop rechts bovenin de tegel te klikken maximaliseert u de tegel.

U heeft in dit scherm de volgende mogelijkheden:

Voeg een interesse toe aan de huidige relatie.

Wijzig de geselecteerde interesse.

Verwijder de geselecteerde interesse.

Exporteer het huidige overzicht naar Excel┬«. Dit kan ook met de toetsencombinatie Ctrl + E.