Dit hoofdstuk is bedoeld om samen met uw systeembeheerder door te nemen wanneer u de AssuMailbox niet geinstalleerd kunt krijgen.

We geven hier een overzicht van veel voorkomende problemen:

=========================================

Als u een 2 factor authenticatie gebruikt en het inloggen met OAuth werkt niet, probeer dan het volgende:

In de log zagen staat het volgende:

The user account {EmailHidden} does not exist in the {DomeinnaamKlant} directory. To sign into this application, the account must be added to the directory.

De oplossing is:

Trek alle sessies van de gebruiker in bij Azure en stel OneDrive opnieuw in. Laat volledig  synchroniseren en daarna assu opnieuw opstarten. Daarna kunt u zonder problemen het account van de gebruiker toevoegen.

Het vermoeden is dat er een mismatch is bij het gebruikte token om in te loggen door achterlopende synchronisatie.

De oplossing in de toekomst is heel makkelijk:
- Alles afsluiten en computer opnieuw opstarten
- Inloggen als betreffende gebruiker en wachten tot OneDrive opstart
- Na een minuut begint OneDrive te kijken of alles nog in sync is. Gewoon even uit laten razen.
- Soms is hij zo klaar, bij grote achterstand kan het wel 5 minuten duren. Daarna zal Assu weer fijn werken.