Voordat u met de AWI koppeling gaat starten dient u eerst een aantal standaardvelden te vullen in Assu.

U doet dat via het witte boekje - "Externe instellingen":

U komt nu in een scherm terecht waar u alle koppelingen kunt vinden. Klik hier op tabblad "AWI":

Willekeurig voorbeeld met standaard Workflows

Hier vult u de gegevens in die u van AWI heeft gekregen bij "agentnummer" en "kantoorcode".

In het veld "Aanhef code overleden relatie" kunt u aangeven wat de code moet zijn als er iemand overleden is. Bijvoorbeeld "Erven van".

Deze codes worden door Assu gebruikt als er vanuit Assu gegevens doorgezonden worden naar AWI. Deze worden door AWI gebruikt voor de "extern indicatief" gegevens.

In het onderste gedeelte van dit scherm ziet u de Workflows die gebruikt worden om bijvoorbeeld taken aan te maken als er wijzigingen doorgestuurd worden vanuit AWI naar Assu (bijvoorbeeld dat er een taak aangemaakt wordt dat iemand een relatie moet bellen als een aanvraag afgewezen wordt).

Standaard staat hier een aantal Workflows in. Als u hier Workflows aan toe wilt laten voegen kunt u contact met ons opnemen.