Voor de AWI koppeling dient u ook bij de gebruikers in Assu een aantal gegevens in te voeren.

U doet dit als volgt:

Stap 1: Ga via tabblad "Beheer" naar "Gebruikers" (let op, dit moet gedaan worden door iemand die hier de juiste rechten voor heeft)

Stap 2: U krijgt nu alle Assu gebruikers te zien. Selecteer de gebuiker waarbij u de AWI gegevens in dient te gaan vullen:

Stap 3: U krijgt nu alle gegevens van de geselecteerde gebruiker te zien. Klik op tabblad "AWI".

Stap 4: Stel hier de "user" en "security code" in. Deze krijgt u van AWI:

Stap 5: Klik op "Opslaan" en u bent klaar.