Dit tabblad laat alle in dit abonnement opgenomen bancaire producten zien.


U kunt hier bancaire producten aan een abonnement toevoegen, verwijderen en naar Excel exporteren.


Groene plus:        Voeg een bancair product aan het abonnement toe.

Rode knop:        Verwijder het geselecteerde bancair product uit het abonnement.

XL knop:        Exporteer het huidige overzicht naar Excel®. Dit kan ook met de toetsencombinatie Ctrl + E.