Dit tabblad laat alle in dit abonnement opgenomen financieringen zien.


U kunt hier financieringen aan een abonnement toevoegen, verwijderen en naar Excel exporteren.


Groene knop:        Voeg een financiering aan het abonnement toe.

Rode knop:        Verwijder de geselecteerde financiering uit het abonnement.

XL knop:        Exporteer het huidige overzicht naar Excel®. Dit kan ook met de toetsencombinatie Ctrl + E.