De AssuMailbox bevat net als Assu® zelf in de linker bovenhoek een "wit boekje".

In dit witte boekje vindt u de knop "Globale Instellingen":

Het scherm voor de globale instellingen bevat 3 tabbladen:

Tabblad Algemeen: hier kunt u het standaard lettertype, lettertype grootte en lettertype kleur kwijt:

Tabblad Leesvenster: hier kunt u aangeven dat een e-mail op "gelezen" komt te staan als de e-mail getoond wordt in het leesvenster. Als u hier geen vinkje zet zal de e-mail op "ongelezen" blijven staan:

Tabblad Koppelen:

In dit tabblad heeft u een drietal mogelijkheden:

• Instellen of u het zoeken op producten bij het handmatig koppelen aan of uit wilt zetten.
  • Met behulp van de tweede optie "handmatig documentgegevens invoeren bij archiveren" kunt ue een vinkje aan zetten als u de mogelijkheid wilt hebben om zelf handmatig documentgegevens in te kunnen vullen bij het archiveren van e-mails
  • Met de derde optie kunt u ervoor kiezen dat er bij het handmatig archiveren van e-mails een extra scherm getoond wordt waarin u de mogelijkheid krijgt om e-mails met bijlages als geheel te archiveren in het docarchief of alleen de bijlage te archiveren in het docarchief.

screenshot versie 1.2630