Het tabblad "Tweede rekeninghouder" wordt actief als er een vinkje staat bij "En / Of- rekening".

Het bevat de details van een eventuele tweede rekeninghouder en omvat de volgende velden:

Partner:

Wanneer de tweede rekeninghouder de partner is van de eerste rekeninghouder vinkt u deze checkbox aan.

Anders:

Wanneer de tweede rekeninghouder niet de partner is vinkt u deze checkbox aan.

Relatie:

Hier vult u in wat voor relatie de tweede rekeninghouder heeft met de eerste rekeninghouder.

Naam:

In dit veld vult u de naam van de tweede rekeninghouder in.

Adres:

Hier vult u de straatnaam, het huisnummer en de huisnummertoevoeging van de tweede rekeninghouder in.

Wanneer u op het huisje klikt opent het scherm voor adresverrijking.

Wanneer u op het poppetje met groene pijltje klikt kunt u een adres van een aan de eerste rekeninghouder gekoppelde relatie kiezen. Assu® zal dan het adres-, postcode- en plaats-veld voor u invullen aan de hand van het gekozen adres.

Postcode:

Hier vult u de postcode van de tweede rekeninghouder in.

Plaats:

In dit veld vult u de woonplaats van de tweede rekeninghouder in.

BSN:

In dit veld vult u het BSN van de tweede rekeninghouder in.