Nadat u een bancair poduct historisch heeft gemaakt kunt u hem altijd weer activeren/actueel maken. Dit kan op 2 manieren gebeuren:

- Via het bancaire product scherm

- Via het bancaire product zelf

Een historisch bancair product actueel maken via het bancaire product overzicht:

Ga via 'Algemeen' naar 'Zoek bancair product' en haal het juiste bancair product op:

Klik hierna op  "bancair product activeren" bovenin uw scherm.

Klik op 'Ja' om hem actueel te maken.

Als u in het bancaire product overzicht nu een filter aanzet voor actuele bancaire producten dan zult u zien dat hij nu de status actueel heeft.

Een historisch bancair product actueel maken in het bancair poduct zelf:

Ga naar het bancair product en open deze (dit kan via de bancair producttegel van de relatie/polis of via het bancair product overzicht).

Zet rechts bovenin het scherm de Status op 'Actueel' in plaats van 'Historisch' en sla op.