Nadat u een bancair product historisch heeft gemaakt (zie hoofstuk 'bancair product historisch maken') kunt u hem gaan verwijderen.

U kunt op 2 manieren een bancair product definitief verwijderen:

- via de bancair product tegel van de relatie

- via het bancair product scherm

Een historisch bancair product verwijderen via de bancair product tegel:

Open de relatiekaart van de relatie van wie u het bancair product wilt verwijderen en open de bancair product tegel:

Selecteer in de tegel het historische bancair product wat u definitief wilt verwijderen en klik op het rode icoontje. Klik op "Ja" bij de melding of u het zeker weet.

Het bancair product zal nu definitief verwijderd zijn uit het overzicht.

Een historisch bancair product verwijderen via het bancair product overzicht:

Ga via 'Algemeen' naar 'Zoek bancair product' en haal het juiste nummer op. (let op: filter voor historische bancaire producten aanzetten):

Klik hierna op "bancair product verwijderen" bovenin uw scherm.

Klik op 'Ja' om hem te verwijderen.

Het bancaire product zal nu uit het overicht verdwijnen en is ook niet meer terug te halen.