U kunt op 3 manieren een bancair product historisch maken:

- via de bancair producttegel van de relatie

- via het bancair product scherm

- in het bancair product zelf

Een bancair product historisch maken via de bancair product tegel:

Open de relatiekaart van de relatie van wie u het bancair product historisch wilkt maken en open de bancair product tegel:

Selecteer in de tegel het bancair product wat u historisch wilt maken en klik op het rode icoontje.

Klik op "ja" als u akkoord gaat.

Het bancair product zal nu de status 'historisch' krijgen in het overzicht:

Een bancair product historisch maken via het bancair product overzicht:

Ga via 'Algemeen' naar 'Zoek bancair product' en haal het juiste nummer op:

Klik hierna op "bancair product historisch maken" bovenin uw scherm.

Klik op 'Ja' om hem historisch te maken.

Als u in het overzicht nu een filter aanzet voor historische bancaire producten dan zult u zien dat hij de status historisch heeft.

Een bancair product historisch maken in het bancaire product zelf:

Ga naar het bancair product en open deze (dit kan via de bancair producttegel van de relaties of via het bancair product overzicht).

Zet rechts bovenin het bancair product scherm de Status op 'Historisch' in plaats van 'Actueel' en sla het bancair product op.

Een historisch bancair product is altijd weer te activeren. Zie hiervoor het hoofdstuk 'bancair product activeren'