Mocht het nodig zijn om uw reservekopie naar A.i. Automatisering te sturen dan kunt u dat als volgt doen:

Stap 1: maak een actuele reservekopie (zie hoofdstuk 'Hoe maak ik een reservekopie? Handmatig)

Stap 2: ga naar het witte boekje links bovenin uw scherm en klik op 'Database' - 'Verstuur backup en logs naar A.i. Automatisering'.

Als de 'backup' en logs verzonden zijn krijgt u hier rechts onderin uw scherm twee berichtjes van.