Als u de documentgegevens van een digitaal document vóór het verwerken wilt kunnen aanpassen dan dient u dit als volgt te doen:

Stap 1: Zet eenmalig bij de Aplaza instellingen onder het witte boekje een vinkje bij "documentnaam en beschrijving..."

Stap 2: Als u daarna een document verwerkt dan komt het volgende scherm tevoorschijn:

Stap 3: Hier kunt u de documentnaam en beschrijving aanpassen en op "OK" klikken.

Tevens kunt u hier aangeven of het document getoond moet worden in Appviseurs/Portaal en (indien u hier gebruik van maakt) in de Werklijst getoond moet worden.