Om de verschillende dossierrollen voor zakelijke en particuliere relaties in te regelen dient u de volgende stappen te volgen:

Stap 1: ga vanuit de cockpit naar het witte boekje links bovenin uw scherm en kies voor 'Instellingen'.

Stap 2: kies voor 'Hiaatbepaling'.

Screenshot van versie 1.2620

Stap 3: in bovenstaand scherm kunt u aangeven welke dossierrollen voor zakelijke en particuliere klanten moeten worden meegenomen in de hiaatbepaling.

Het vakje onderaan bij 'gebruik percentage ....' kunt u aanvinken om het hiaatprofielpercentage als sterwaarde te gebruiken voor uw relaties.

Screenshot van versie 1.2620

Klik op 'Opslaan' om de dossierrollen instellingen op te slaan.

Dit ziet er als volgt uit op het dossier: (het hiaatprofiel onder tabblad 'Dossier' bepaalt het aantal sterren op de relatiekaart).