Als u een SMS bericht naar uw relatie wilt sturen dan dient u als volgt te werk te gaan:

Let op: zorg er eerst voor dat uw SMS sjablonen aangemaakt zijn als u met sjablonen wilt gaan werken!

Stap 1: Open de relatiekaart van de relatie die u wilt gaan benaderen en klik op de SMS knop in het lint.

Stap 2: Selecteer het telefoonnummer en klik op 'Volgende>'. Als uw relatie er meerdere heeft dan staat het primaire nummer al gemarkeerd.

Stap 3: Geef aan of u handmatig een bericht wilt versturen of een SMS sjabloon wilt gebruiken en klik op 'Volgende>'.

Stap 4: Indien u voor de handmatige optie heeft gekozen vult u vervolgens uw tekst in en klikt op 'Verzenden>'

Uw relatie krijgt nu een SMS bericht binnen op zijn of haar telefoon.