Door middel van "Workflow definitie bewerken" kunt u een bestaande Workflow definitie bewerken.

Na het selecteren van de workflow in kwestie en het aanklikken van de knop "Workflow definitie bewerken" komt u in de "Workflow designer" terecht waar u de mogelijkheid heeft de reeds aangemaakte Workflow aan te passen op het gebied van de activiteiten en acties:

Klik in het middelste gedeelte van het scherm op de titel die u aan wilt passen. In het rechter gedeelte van het scherm krijgt u de mogelijkheid de aanpassing(en) te doen.