In het lint van het "Workflow definities" scherm bevindt zich een groot aantal knoppen die we allemaal in een eigen hoofdstuk zullen beschrijven.


- Nieuwe Workflow definitie maken

- Een Workflow definitie bewerken

- Een Workflow definitie verwijderen

- Workflow definitie gegevens wijzigen

- Workflow definitie versies beheren

- Workflow definitie kopiƫren

- Workflow diagram tonen

- Startcondities

- Hoe kan ik zien voor hoeveel klanten een bepaalde Workflow loopt?

- Workflow definitie importeren

- Workflow definitie exporteren

- Workflow definitie overhevelen

- Alle Workflow definities overhevelen




Als u een aanpassing doet in een bestaande workflow defintie dan wordt deze actief voor alle NIEUWE workflow definities. Oude lopende workflows worden niet aangepast omdat die de oude routine aflopen totdat de workflow klaar is.

Als u de oude workflow beeindigt en opnieuw opstart zult u zien dat de nieuwe flow wel aangehouden wordt.