Vanaf versie 1.2622.3.5 heeft u de mogelijkheid om een afgebroken Workflow defintief te verwijderen:


Ga hiervoor via tabblad "Workflows" naar "Actieve/afgewerkte Worklows tonen. Selecteer hier bij tabblad "Weergave" wat u wilt zien:


Klik na het maken van uw keuze op "Workflows" en u komt in het eerste scherm hierboven waar u de Workflow aan kunt klikken en op "Workflow defintief verwijderen" kunt klikken om hem te verwijderen.