Om het Workflows scherm te openen klikt u in de cockpit van Assu® op het tabblad "Onderhoud".

Klik vervolgens op de knop "Workflows" om het Workflow scherm op te roepen.

Het volgende scherm zal verschijnen:  "Workflow definities".

In dit Workflows scherm worden alle Workflows getoond die gemaakt zijn door een medewerker binnen het bedrijf.

Bovenaan dit scherm vindt u het lint met een groot aantal mogelijkheden. In dit hoofdstuk vindt u van iedere knop een uitleg.

Wordt dit scherm niet getoond? Neem dan contact op met onze helpdesk. De reden hiervoor kan zijn dat bijv. de Workflow Service niet draait.

In de Workflow schermen komt u de volgende termen tegen:

- Workflows (uitleg)

- Workflow definities (uitleg)

- Workflow activiteiten (uitleg)

- Workflow modules (uitleg)

Door op bovenstaande  termen te klikken kunt u in de 4 losse hoofdstukjes bekijken wat deze termen nu precies inhouden.