Als u een bepaalde Workflow definitie heeft voor een bepaalde uitvoerende gebruiker en u wilt deze overhevelen naar een andere gebruiker dan kunt u dit als volgt doen.

U kunt dit bijvoorbeeld doen als iemand uit dienst is of langtijdig ziek. Dit werkt ook voor gebruikers die in een bepaalde gebruikersgroep zitten.

Stap 1: Selecteer de Workflow definitie in kwestie en klik op "Workflow definitie overhevelen".

Stap 2: Vul de oude en de nieuwe gebruiker in en klik op "OK"

Hij zal nu op een nieuwe gebruiker staan in de lijst.