Als u bij ons een Workflow aangevraagd heeft en deze per e-mail ontvangen heeft (een .xml bestand) dan kunt u deze na het opslaan importeren in Assu®.

Heeft u een Workflow via onze site opgevraagd dan dient u eerst het .zip bestand uit te pakken (op uw bureaublad bijvoorbeeld) en kunt u daarna het .xml bestand gebruiken voor de import.

Volg onderstaande stappen voor het importeren van het .xml bestand:

Sla het eerst het bestand vanuit uw mailbox op een makkelijke locatie. (In dit voorbeeld op het bureaublad.)

Bekijk nu onderstaande video waarin de stappen uitgelegd worden:

Stap 1: Ga in Assu via tabblad "Onderhoud" naar "Workflows".

Stap 2: Er opent een nieuw tabblad onderin de taakbalk

Stap 3: Klik in het scherm wat tevoorschijn komt op de knop "Workflow defintie importeren".

Stap 4: Er volgt een wizard die een aantal stappen doorloopt die je in bovenstaande video terug kunt zien.

De workflow is nu zichtbaar in het overzicht met Workflows.