Als u bij ons een Workflow aangevraagd heeft en deze per e-mail ontvangen heeft (een .xml bestand) dan kunt u deze na het opslaan importeren in Assu.

Volg hiervoor onderstaande stappen:

Stap 1: Sla het bestand vanuit uw mailbox op een makkelijke locatie. (In dit voorbeeld op het bureaublad.)

Stap 2: Ga in Assu via tabblad "Onderhoud" naar "Workflows".

Stap 3: Er opent een nieuw tabblad onderin de taakbalk

Stap 4: Klik in het scherm wat tevoorschijn komt op de knop "Workflow defintie importeren".

Stap 5: Er volgt een wizard die een aantal stappen doorloopt. Klik in de wizard op Volgende.

Stap 6: Klik op het vergrootglas om het bestand op te zoeken en te selecteren dat bijv. op het bureaublad is opgeslagen.

Stap 7: Selecteer het bestand en klik op Openen.

Stap 8: Klik op Volgende.

Stap 9: Voer de gegevens naar eigen wens in. Dit is puur informatief. Klik daarna op Volgende.

Stap 10: De workflow is ingelezen. Klik op Voltooien om dit proces af te ronden.

De workflow is nu zichtbaar in het overzicht met Workflows.