Als u een bestaande Workflow module wilt gebruiken om hem om te bouwen naar een net iets andere Workflow module dan kunt u dat doen door middel van de knop "Worklow module kopiƫren".

Selecteer de gewenste Workflow module, klik de knop aan en er zal een nieuw exemplaar met "-kopie" erachter aan het overzicht toegevoegd worden.

Deze kunt u nu door middel van de optie "Workflow module bewerken" naar wens aanpassen.