Een abonnement kunt u opzoeken via tabblad 'Algemeen' en daarna de knop 'Zoek abonnement. U krijgt dan meerdere zoekcriteria waar u op kunt zoeken evenals een 'Megazoek' functie.

Voor een uitgebreide uitleg van de zoekfunctie zie het hoofdstuk "De zoeken tegel"

Een abonnement is ook te benaderen via de abonnementen tegel van de relatiekaart:

Hij is tevens terug te vinden via de dossierkaart van de relatie en dan tabblad 'Gekoppelde abonnementen':