De grootste tegel in de cockpit is de zoeken-tegel. Hierin kunt u zoeken op o.a. dossiers, relaties, polissen, schades en andere producten, afhankelijk van de gekozen modules.

Screenshot versie 1.2620

Het groen gemarkeerde gedeelte van het scherm bestaat uit drie gedeeltes die in de volgende hoofdstukken beschreven worden (zie voorbeeld hier onder):

Het paars gemarkeerde gedeelte staat boven de zoekresultaten en kan ook gebruikt worden om zoekfilters in aan te brengen.

Screenshot versie 1.2619

N.B. In de volgende hoofdstukken wordt het zoeken van relaties als voorbeeld gebruikt. Hetzelfde is van toepassing wanneer u op polissen, schades, hypotheken, financieringen, bancaire producten, abonnementen of RC posities zoekt.

U kunt zelf instellen hoeveel letters er minimaal ingevuld moeten worden voordat de "Zoeken" knoppen actief worden.

U dient dit in te stellen bij de geavanceerde instellingen onder het witte boekje.

Onderstaand voorbeeld laat zien hoe dit werkt bij 3 letters: