Wij raden u altijd aan om gebruik te maken van het gewone zoekgedeelte als u informatie op wilt zoeken in uw pakket. In dit gedeelte heeft u namelijk de meeste velden om specifieke informatie op te zoeken.

U kunt hier zoeken op de volgende velden:

Naam:

Vul hier de naam van de relatie in of een gedeelte van de naam

Straat:

Vul hier de straatnaam of een gedeelte ervan in

Plaats:

Vul hier de plaatsnaam of een gedeelte ervan in

Postcode:

Vul hier de postcode of een gedeelte van een postcode in

Rekeningnr:

Achter de knop rekeningnr staat een pijlte omlaag. Als u daarop klikt kunt u zoeken op rekeningnummer, e-mail, telefoonnummer of een gedeelte daarvan

Relatienr.:

Vul hier het relatienummer of een gedeelte daarvan in

Ged.datum:

Hier kunt u een geboortedatum invullen om op te zoeken

Soort relatie:

Door op het pijltje achter "Soort relatie" te klikken kunt u zoeken op leverancier, klant, prospect of lead. Leeg laten laat alle types zien.

In het onderstaande voorbeeld worden alle actuele zakelijke en privé personen die in Breda wonen opgehaald. Bij "Plaats" wordt "Breda" ingevuld gevolgd door "Zoeken". De filters staan op actuele privé en zakelijke personen ingesteld:

U kunt zelf instellen hoeveel letters er minimaal ingevuld moeten worden voordat de "Zoeken" knoppen actief worden.

U dient dit in te stellen bij de geavanceerde instellingen onder het witte boekje.

Onderstaand voorbeeld laat zien hoe dit werkt bij 3 letters: