Het meest rechter gedeelte van uw scherm bevat de mogelijkheid tot het aanbrengen van filters:

Onder de filters voor privé, zakelijk, actueel en historisch ziet u "getoond" staan met daar achter een getal. Dit getal is het aantal resultaten wat vodoet aan de opgegeven filters.

Als u nu zeker weet dat dit aantal te laag is kunt u via het witte boekje bij de algemene instellingen onder "maximale lijst weergave" kijken of hier een getal staat wat erg laag is.

In onderstaand voorbeeld worden er bijvoorbeeld maar 50 resultaten getoond op een compleet relatieoverzicht. Dit komt doordat er 50 vermeld staat bij het veldje "maximale lijst weergave":

Voordat u gaat zoeken met behulp van de filters dient u er altijd op te letten dat deze filters goed staan omdat de resultaten anders niet juist zijn.

U kunt hier kiezen uit privé relaties, zakelijke relatie en beiden.

Tevens kunt u hier aangeven of u actuele relaties, historische relaties of beiden wilt zien.

U kunt ook combinaties maken zoals bijvoorbeeld: toon me alle actuele relaties, alle historische relaties, actuele zakelijke relaties, historische zakelijke relaties etcetera.

In onderstaand voorbeeld wordt een filter aangezet om alle actuele privé en zakelijke personen op te halen. Door vervolgens op "Zoeken"  te klikken worden al deze relaties getoont in het middelste gedeelte van het scherm.