Bij het maken van een berekening aan de hand van bestaande polissen dient u als gebruiker eerst de polissen te selecteren die u wilt opnemen in de berekening.

Klik in het lint van de relatiekaart op de Voogd en Voogd knop en daarna op "een berekening starten aan de hand van bestaande polissen".

Het volgende Assu® scherm zal getoond worden:

De polisbranches in Assu® worden getoond op basis van de polisbranches in het Voordeelpakket van Voogd en Voogd.

Voor zakelijke klanten kunnen nu alleen nog maar motorrijtuig polissen gebruikt worden!

Na het selecteren van de polis(sen) wordt er op het extranet van Voogd en Voogd een nieuwe berekening gemaakt aan de hand van de polisdata: