Vanuit het lint van de relatiekaart kunt u door op de Voogd en Voogd knop te klikken een lege berekening maken. Dit kan gebeuren om de volgende redenen:

• U heeft nog geen polissen in het systeem
  • U heeft nog geen polissen in het systeem waarvoor er op het extranet van Voogd en Voogd een berekening gemaakt kan worden. Bijvoorbeeld alleen levenpolissen en ziektekosten polissen.

U komt dan in onderstaand scherm terecht op het Voogd en Voogd extranet: